Bröllop

Wik Event & Konferens har i flera år arrangerat unika och annorlunda bröllopsfester i Stockholm i vår fantastiska miljö.

Bröllop

Söker ni lokal för er bröllopsfest eller bröllop i Stockholm? I våra lokaler och i denna fantastiska park med dess miljö kan vi skapa en bröllopsfest eller ett bröllop efter era önskemål, välj någon av våra färdiga menyer eller komponera själva. Wik Event & Konferens har i flera år arrangerat unika och annorlunda bröllopsfester i Stockholm i vår fantastiska miljö.

Vilken lokal passar er bäst? Traditionellt bröllop eller med tema?

Vi kan tillsammans skapa er fest med karaktär eller traditionellt, allt är möjligt. Kontakta oss för mer information.

Bröllop

Bröllop med tema eller traditionellt

Tillsammans skapar vi skräddarsydda bröllop i våra trevliga lokaler med olika karaktärer.

Cajun Cabin

Lokalen som har allt

Cajun Cabin ligger på toppen av berget och har utsikt över sjön Fysingen. En festlokal med avskildhet, utrymme och härlig atmosfär. Inne finns det en stor bar och sittplatser för 80 – 100 matgäster. Uteserveringen har en dansbana med plats för lika många gäster som inne. Cajun Cabin är en perfekt lokal för bröllop.

Wild West Saloon

Lokalen med karaktär

Vår country western saloon tar oss tillbaka till slutet av 1800 talet. Här finns en scen med plats för ett liveband med dansgolv. Under sommarhalvåret har vi även vår utomhusscen tillgänglig i direkt anslutning till lokalen. Denna unika festvåning bjuder på Westerninspirerande genuin inredning.

Gyllene Grisen

Rough and Cosy!

Gyllene Grisen är lokalen för er som gillar öppen eld och naturupplevelser. Denna stora runda byggnad är oisolerad och den enda värmekällan är den stora öppna grillplatsen.  Här kan vi grilla köttet på plats samtidigt som vi skålar och sjunger. Gyllene Grisen rymmer 80 personer.

För En Annorlunda Upplevelse - Wik Event & Konferens