För en annorlunda konferens!

Konferens

Önskar ni en annorlunda konferens i Stockholm? På Wik Event & Konferens hittar du inspiration och utveckling genom att vistas i en trevlig och annorlunda miljö. Hos oss väljer du om du vill ta del av det fartfyllda och halvgalna eller bara hitta lugnet under din vistelse. Vi erbjuder en inramning på konferensen som bryter vardagen och kan locka fram nya idéer.

Vill ni förhöja konferensen ytterligare föreslår vi en aktivitetsstund med några av våra aktiviteter i allt från gruppövningar till 5-kamp, underhållning eller varför inte avsluta med en fest? Kontakta oss för mer information och bokning.

Nära Stockholm och Arlanda

Wik Event & Konferens ligger bra till, nära men ändå avskiljt, en halvtimme från Stockholm och en kvart från Arlanda. Vi har fördelaktiga avtal med bussföretag, hotell och föreläsare och kan därför erbjuda såväl stora som lite mindre verksamheter skräddarsydda konferenslösningar. Vi erbjuder konferenslokaler för upp till 140 personer med fantastiskt mat i unik westernmiljö samt olika aktiviteter för teambilding och utveckling.

Anpassa dagen

Att konferera vet vi alla kan ta på krafterna. Att sitta timme efter timme och bara mottaga information kan få den mest inspirerande föreläsningen eller informationen att inte få önskad effekt. Det är inget konstigt i det, utan snarare väldigt normalt för den mänskliga hjärnan. Det är en av anledningarna till varför så många företag har sina konferenser hos oss. Dagen anpassas specifikt efter antal deltagare och behov.

Unika aktiviteter

Tänk att få börja dagen med frukost för att sedan gå över till arbetet, avbryta för lunch och ut i parken för unika aktiviteter. Valet av aktiviteter bestämmer vi tillsammans med er efter ert behov. Tillbaka till arbetet för att sedan avsluta med ytterligare ett par aktiviteter, skratt och middag.  Många väljer att avsluta kvällen med fest och underhållning, andra är helt slutkörda och avrundar vistelsen efter många nya upplevelser och glada skratt från dagen.

För En Annorlunda Upplevelse - Wik Event & Konferens