Festlokaler

 I Wikparken har vi 3 olika festlokaler med olika karaktär och storlek, samtliga utrustade med musikanläggning och bar.

Festlokaler

Letar ni efter en festlokal i Stockholm? I Wikparken har vi 3 olika festlokaler med olika karaktär och storlek, samtliga utrustade med musikanläggning och bar.

Cajun Cabin är mjuk och feminin medan Wild West Saloon andas cowboy och vilda västern. Festlokalen Gyllen Grisen har en unik atmosfär av vildmark med sin fantastiska öppna grill.

Festlokalerna är helt anpassningsbara till vilken fest ni önskar, företagsfest, bröllopsfest, födelsedagsfest eller vad ni än behöver.

Vi kan garantera att vi har det mest unika festlokalerna i Stockholm.

Och så har vi naturligtvis även Wikparken med sina 35 000 kvm. Här är det bara fantasin som sätter stopp, vi skräddarsyr det mesta för er i denna park.

Wild West Saloon

Lokalen med karaktär

Vår country western saloon tar oss tillbaka till slutet av 1800 talet. Här finns en scen med plats för ett liveband med dansgolv. Under sommarhalvåret har vi även vår utomhusscen tillgänglig i direkt anslutning till lokalen. Denna unika festvåning bjuder på Westerninspirerande genuin inredning.

Cajun Cabin

Lokalen som har allt

Cajun Cabin ligger på toppen av berget och har utsikt över sjön Fysingen. En festlokal med avskildhet, utrymme och härlig atmosfär. Inne finns det en stor bar och sittplatser för 80 – 100 matgäster. Uteserveringen har en dansbana med plats för lika många gäster som inne. Cajun Cabin är en perfekt lokal för bröllop.

Wikparken

35,000kvm med möjligheter

Så har vi naturligtvis även parken med sina 35 000 kvm. Här är det bara fantasin som sätter stopp, vi skräddarsyr det mesta för er på denna park.

Gyllene Grisen

Rough and Cosy!

Gyllene Grisen är lokalen för er som gillar öppen eld och naturupplevelser. Denna stora runda byggnad är oisolerad och den enda värmekällan är den stora öppna grillplatsen.  Här kan vi grilla köttet på plats samtidigt som vi skålar och sjunger. Gyllene Grisen rymmer 80 personer.

För En Annorlunda Upplevelse - Wik Event & Konferens