En Kickoff-upplevelse som är unik i Stockholm

Kickoff

Vi erbjuder Er en Kickoff-upplevelse som är unik i Stockholm ni sent kommer att glömma, allt från våra aktiviteter till företagsfest med underhållning både för det lilla företaget till det stora, allt är möjligt, vad passar ert företag bäst?

Vad vill ni uppnå med er Kickoff?

Vi har paketet för alla. Hos oss har ni allt under samma tak, teambuilding, företagsfest, konferens. Kontakta oss för er skräddarsydda och annorlunda Kickoff upplevelse.

Våra Upplevelser & Aktiviteter:

Stridsvagn

Inga hinder är oövervinnliga bakom spakarna

…på denna frustande muskelmaskin. Välkommen att prova livet som stridsvagnsförare för en dag. Precis som inom militären inleds dagen med inmönstring och teoretisk genomgång efter ombyte till stridsoverall. Men till skillnad från militären är mottagandet varmt och hjärtligt. Sedan är det dags att ge sig ut till terrängbanan och den enorma stridsvagnen.

Gokart

Crazy gokart sätter prov på dina inbyggda reflexer med sin felstyrning

Om du har kontroll så har du goda chanser mot dina motståndare när du ska ta dig runt vår asfalterade bana med en felstyrd gokart.
Glöm inte filmkameran!

Jakt- och
skyttesimulator

Avancerad interaktiv simulator för jägare och skyttar som vill träna inomhus, säkert och korrekt

Öva på olika mål och analysera ditt gevärs rörelser och hur det påverkar din precision. Öva situationer i en levande och mycket realistisk miljö. För dig som vill ha ett verktyg för att lära unga jägare grundläggande begrepp innan de börjar med riktiga vapen.

Bullride

Tjuren blir vildare och vildare för varje sekund

Du ska försöka hålla dig kvar så länge som möjligt. Vinnaren är den som hållit sig kvar längst.

Lerduveskytte

Att skjuta på lerduvor är en mycket attraktiv aktivitet

Hemligheten med lerduveskytte, tro det eller ej är att inte sikta. Våra instruktörer vägleder er under hela processen till ett perfekt skytte. För dom tävlingsinriktade är detta den ultimata aktiviteten.

För En Annorlunda Upplevelse - Wik Event & Konferens

Bågskytte

Spänn, sikta, släpp!

Bågskytte kräver skicklighet och tur så ta fram Robin Hood i dig.

Havet

Laget ska ta sig över ”havet” med hjälp av tre plankor

En mycket uppskattad gruppaktivitet. Här gäller det att samarbeta om man ska lyckas få en bra tid.

Komjölkning

Våra träkossor är ständigt redo på att bli mjölkade

Ni ska på kortast möjliga tid fylla hinken, genom att mjölka kossans spenar. Det är antagligen osannolikt att du har nytta av denna kunskap efter att du lämnat Wik Event, men lagen har blivit sammansvetsade.

Asfaltscurling

En gren som härrör från 1500-talets Skottland

Curling på asfalt istället för på is. Här gäller det att laget är riktigt peppade och snabba. Samla så mycket poäng ni hinner på utsatt tid. Pricka rätt och spring snabbt. Markörerna är inte, som i traditionell curling, tunga stenar. De är istället specialgjorda trämarkörer speciellt framställda för asfaltscurling.

Kasta yxa

Till skillnad från att klyva ved ska du nu kasta iväg yxan

Två varianter av yxa använts, tvåeggad samt tomahawk. Två och ett halvt varv så sitter den i tavlan, men se till att få den i mitten, då är segern säkrad.

Svartkrutsrevolver

Du håller en äkta svartkrutsrevolver i din hand – En bit av U.S.A:s  historia

Ladda, sikta, avfyra denna Remington New Model Army kal. 44 revolver från 1861 exakt som man gjorde för 153 år sedan.  Ett intressant vapen som har spårats tillbaks till Amerikanska inbördeskriget 1861-1865 samt har ett förflutet hos amerikanska indianer.